Aquest blog està dedicat al meu pare.
L'artista és aquell guerrer que gosa dansar amb les seves pors.

Sóc una dona catalana, que treballo el color i la mirada fotogràfica com a definició dels meus sentiments.... el seny i la rauxa son el motiu de la meva pintura, no hi ha rés que l´ànima no em regali de una manera o altra, l´encís de les tonalitats infinites del color son com una cançó., que m´acarona l´ànima, sóc autodidacta. Utilitzo el programa PIXIA per dibuixar i la càmera per parlar més enllà de les paraules.

divendres, 24 d’octubre de 2008

APRENENT A ENVELLIR

1 CUIDARÀS LA TEVA APARENÇA CADA DIA, ARREGLANT-TE BÉ COM PER ANAR A UNA
FESTA. QUINA FESTA MÉS GRAN QUE LA VIDA.?

2 NO ET TANQUIS A CASA NI A LA TEVA HABITACIÓ, RES DE JUGARA A LA ENCLAUSTRADA O A LA PRESONERA VOLUNTÀRIA. SORTIRÀS AL CARRER O AL CAMP A PASSEJAR. L' AIGUA ESTANCADA ES PODREIX, LA MÀQUINA QUE NO S' UTILITZA ES ROVELLA.

3 ESTIMARÀS L'EXERCICI FISIC COM A TU MATEIX. UN TEMPS DE GIMNÀSTICA , UNA CAMINADA RAONABLE, DINS O FORA DE CASA. CONTRA LA MANDRA..........LA DILIGÈNCIA.

4 EVITARÀS EXPRESIONS I ACTITUDS DE VELL DESANIMAT. EL CAP BAIX, L' ESQUENA INCLINADA, ARROSEGANT EL PEUS. NO! QUE LES PERSONES T' ELOGIN QUAN PASSIS.

5 NO PARLARÀS DE LA TEVA VELLESA NI ET QUEIXARÀS DELS TEUS MALS. ACABARÀS TROBANT-TE MÉS VELL I MÉS MALALT, DEIXA DE DIR-TE VELL.

6 CULTIVA L' OPTIMISME SOBRE TOTES LES COSES. AL MAL TEMPS BONA CARA. SIGUIS POSITIU EN ELS TEUS PENSAMENTS, BON HUMOR A LES TEVES PARAULES, SEMPRE AMB CARA ALEGRE, GESTOS AMABLES. ES TÉ L' EDAT QUE S' APARENTA I ES MANIFESTA, LA VELLESA NO ÉS QÜESTIÓ D' ANYS, PERÓ SI D' ESTAT D' ÀNIM.

7 INTENTARÀS SER-TE ÚTIL A TU MATEIX I ALS ALTRES. NO ETS UN PARÀSIT, NI UNA BRANCA TRENCADA VOLUNTÀRIAMENT DE L' ARBRE DE LA VIDA, ESPAVILA' T TU MATEIX, EN TOT EL QUE PUGUIS I AJUDA ALS ALTRES. AJUDA AMB UN SOMRIURE, AMB UN CONSELL, AMB UN SERVEI.

8 TREBALLARÀS AMB LES TEVES MANS I LA TEVA MENT. EL TREBALL ES TERÀPIA INFAL.LIBLE. QUALSEVOL OCUPACIÓ MANUAL, INTELECTUAL, ARTÍSTICA,,,,,ES EL REMEI PER A TOTS ELS MALS.


AQUEST TREBALL NO ES MEU.