Aquest blog està dedicat al meu pare.
L'artista és aquell guerrer que gosa dansar amb les seves pors.

Sóc una dona catalana, que treballo el color i la mirada fotogràfica com a definició dels meus sentiments.... el seny i la rauxa son el motiu de la meva pintura, no hi ha rés que l´ànima no em regali de una manera o altra, l´encís de les tonalitats infinites del color son com una cançó., que m´acarona l´ànima, sóc autodidacta. Utilitzo el programa PIXIA per dibuixar i la càmera per parlar més enllà de les paraules.

dimarts, 22 d’abril de 2008

DEU PRECS D' UN GOS ALS SERS HUMANS

1: LA MEVA VIDA TÉ UNA DURADA D' UNS 10 Ó 15 ANYS.
CADA VEGADA QUE T' ALLUNYES ÈS PER A MI UN SOFRIMENT.
PENSA-T'HO ABANS DE COMPRAR -ME.

2: DÓNA'M TEMPS PER COMPENDRE EL QUE VOLS DE MI.

3: DÓNA'M CONFIANÇA, EN VISC D' ELLA.

4: NO T' ENFADIS AMB MI I NO EM TANQUIS COM A CÀSTIG. TU TENS EL TEU TREBALL , LES TEVES DIVERSIONS I ELS TEUS AMICS. JO NOMÉS ET TINC A TU.

5:PARLA'M DE TANT EN TANT.

6:APRÈN A TRACTAR-ME COM CAL. JO NO HO OBLIDO MAI.

7: ABANS DE PEGARME, PENSA QUE LES MEVES MANDIBULES PODRIEN DESTROÇAR-TE FÀCILMENT TOTS ELS OSSETS DE LA TEVA MÀ I TANMATEIX NO HO FAIG.

8:ABANS DE DIR-ME "INÚTIL", "TOSSUT" I MANDRÓS", QUAN EM DEMANES ALGUNA COSA, PENSA QUE HA POGUT FER-ME MAL EL MENJAR O QUE EL MEU COR ESTÀ CANSAT.

9: OCUPA' T DE MI QUAN SIGUI VELL. TU TAMBÉ HO SERÀS ALGÚN DIA.

10: VULL QUE SIGUIS AL MEU COSTAT QUANT ARRIBI AQUEST DIFÍCIL MOMENT. NO DIGUIS MAI"NO PUC RESISTIR-HO" O " QUE PASSI QUAN JO NO HI SIGUI". TOT SERÀ MÉS FÀCIL SIU ESTÀS AMB MÍ.

AQUEST POEMA NO ES MEU I TAMPOC EL DIBUIX, HO VAIG TROBAR EN L' APARADOR D' UNA BOTIGA I EM VA COLPIR MOLT. DESITJO QUE OS AGRADI TANT COM A MÍ.